Bloggar jag läser

10 juni 2009

Ganska lugn dag

Det känns som om det varit extremt fullt upp de senaste dagarna. Beror nog på Jenses blindtarmsoperation och min oro för honom (nej, jag vet....man dör inte av en blindtarmsoperation, men jag var orolig ändå!). Han har ju också haft väldigt svårt att röra sig, så jag har fått dra ett lite större lass här hemma. 

Men idag känner jag att det är lite lugnare, skönt! Jag ska iväg och köpa Jossans födelsedagspresenter idag och lite senare i eftermiddag ska jag och Jossan med Johanna till BVC för vägning. Efter det ska vi fixa en avslutningsklänning till Jossan. Det blir en mysig dag med mina tjejer.

Jense har sin projektgrupp här hemma, de ska jobba här idag. De ska stanna hela dagen och ikväll ska de laga middag ihop här. Jag känner ju ett par av dem från jobbet så det är lite mysigt att ha dem här.

Just nu har jag ätit min frukostgröt och läst lite bloggar, så lugnt och skönt. Vet inte varför, men det känns som om det var ett tag sedan. Men nu så startar vi dagen!

Tjing! :)

2 kommentarer:

  1. Låter som en skön dag! Som vanligt avis. :) Själv har jag iaf fått ledigt på fredag, så jag kommer också på avslutningen.

    SvaraRadera
  2. Ska bli mysigt att du också kommer! Och så himla lugn blev inte dagen.......

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica