Bloggar jag läser

03 juli 2011

Trötta familjen

Idag är hela familjen trötta. Johanna sov till 10.30 och Josefine sov till 11.00! Jag och Jens sov inte riktigt lika länge, men fick en slö och skön förmiddag. Lite förvirrande att att vara uppe själva medan barnen sov! :)

Jossan har haft en kul, men tuff, vecka med Sommarexpressen. Ny aktivitet varje dag och så har hon lärt känna en ny kompis som hon lekt och sovit över med. I fredags var det ju bröllop och igår var vi hos vänner och grillade. Johanna slocknade inte förrän klockan var tolv på natten! Hon höll igång och var på gott humör ända tills dess....skulle kanske lagt henne innan men eftersom hon var glad och pysslade med sitt så ville vi inte ta fajten och lägga henne där. Resultatet = hon sov till 10.30! :)

Just nu har vi precis dukat av frukosten (!) och alla pysslar med sitt. Jag känner mest för att gå och lägga mig igen, är så himla trött och har lite huvudvärk. Det är ju grymt 'tryckande' ute!  Men ska motstå frestelsen och istället se om jag kan ta tag i mina rabatter som svämmar över med ogräs.

1 kommentar:

  1. Vilka sömntutiga barn, men är det sommarlov så är det! =)

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica