10 juli 2011

Sommarhelg

Det har varit en härlig sommarhelg! Igår var vi på stranden och det var premiär för mig, årets första strandbesök. Så härligt! Jag älskar verkligen sommaren! Bad, sol och en massa sand överallt! Det är inte så att man ligger lite avslappnat på en ren handduk och läser ett glassigt magasin precis....snarare så far man upp och ner från en sandig handduk och kastar boll, springer i vattnet, gör sandkakor, agerar häst och fixar med matsäcken! Men det finns en viss charm med det med! :)

Igår kväll så blev det spontan grillkväll tillsammans med Jens föräldrar här hemma. Det blev en supermysig kväll med fantastiskt god mat. Länge satt vi och pratade och lyssnade på musik.

Idag hade jag tänkt ha en trädgårdsdag och rensa lite rabatter och göra lite fint i uterummet. Om vädret hade blivit dåligt så hade jag lite planer för inomhusaktiviteter också. Men nej, den här söndagen blev inte alls som jag tänkt. Jag vaknade nämligen med nackspärr, eller kanske inte nackspärr men så där himla ont i nacken som jag får ibland. Det hugger till och så kan jag inte röra huvudet, det "drar" långt ner på ryggen. Jag vaknade halv sex i morse av att det gjorde superont och sedan dess så har jag haft ont. Det har blivit lite lite bättre, men jag kan fortfarande inte vrida huvudet åt vänster mer än ett par centimeter. Det brukar bli så när jag är stressad.... Det dumma är att jag har varit stressad, men är det inte just nu. Men det verkar inte nacken förstå....

Så, det blev inte så mycket gjort idag. Tyvärr. Men solen sken så jag satt och sov i en solstol i trädgården medan Johanna sov lunch, det var i och för sig mysigt. Sedan satt jag och Johanna och målade vattenfärg i gräset och det var ju också supermysigt. Jens klippte gräset, så jag kunde njuta av att ha en trädgård som ser fin ut.

Så, det blev trots allt en mysig dag som avslutades med tacos och sedan lite kvällsmys med Jossan, sedan lillisen somnat. Nu halvsitter jag här i sängen och bloggar lite och funderar över hur jag ska kunna ligga på ett sätt som inte gör ont... Hoppas det blivit bättre till i morgon!

Godnatt fina bloggisar!

1 kommentar:

Birgit sa...

Hoppas nacken har blivit bättre! Men det lät som om du behövde en kiropraktiker...