Bloggar jag läser

04 juli 2011

Nedräkning

Nu tycker jag att jag kan börja räkna ner till semestern! Nu när denna dagen är avklarad så är det 7 arbetsdagar kvar. Det känns faktiskt lite konstigt att det snart är semester, för det har absolut inte lugnat ner sig på jobbet. Visserligen så märktes det idag att det var färre människor på kontoret, men det kom in lika många mail som vanligt och jag har flera stora 'grejor' kvar som jag måste klara av innan jag kan gå på semester. Så på ett sätt är det väldigt skönt att det är 7 dagar kvar. Jag vill gärna kunna gå på min semester med lite lugn i magen och veta att vissa av mina 'surdegar' är avklarade och inte ligger och väntar när jag är tillbaka i augusti.

Men något som jag redan nu njuter enormt mycket av, är att vi inte har något inplanerat framöver! Det har varit många 'måsten', kalas, fester och mycket jobb den senaste tiden. I söndags (igår) så var det första dagen på väldigt länge som jag inte hade några 'måsten' som hängde över mig. Jo....det vanliga med disk och tvätt och sånt, men inga större aktiviteter som skulle planeras och fixas inför. Sååå skönt!!

Och snart är det semester! I år ska vi inte åka någonstans, utan vi hoppas på vackert väder så att vi kan mysa hemma och på stranden. Grilla och äta goda middagar i trädgården. Träffa vänner och familj.

SOMMAR!!!

















Denna bilden är visserligen från Thailand, men den representerar sol, bad och total avkoppling för mig! Precis som det ska vara på sommaren och på semestern! :)

1 kommentar:

  1. Jag och Lina har börjat på vår semesterlista med allt som vi vill göra när vi är lediga. 1 vecka i Grekland blir det ju, men även 4 veckor hemma så det är gott om tid att hinna med en massa kul!

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica