Bloggar jag läser

06 april 2011

Bråda men trevliga dagar

Vi har haft besök av min kusin och hans fru sedan i fredags och idag åker de hem. Det har varit supertrevlig att ha dem hos oss, som vanligt! De brukar komma ner en sväng till oss under påsken varje år, men denna gången blev det i samband med mormors födelsedag. Det är väldigt avslappnat och de får egen nyckel och kan komma och gå som de vill, och så har vi mysiga kvällar ihop.

I eftermiddag åker Jens till Stockholm för att jobba och ikväll ska jag ha besök av min fina granne Christine. Det blir lite fika och snack, ska bli supermysigt.

På fredag åker även jag till Stockholm, det blir en liten minisemester över helgen med Jens. Vi ska bo hos våra vänner och bara ta det lugnt, inte göra något speciellt. Kommer att sakna våra tjejer, men det ska samtidigt bli skönt att bara vara med Jens också, det var ett tag sedan vi gjorde något tillsammans bara han och jag.

Så bråda dagar, men väldigt trevliga! :)

3 kommentarer:

  1. Låter mysigt! Själv är jag övergiven from nu och det är inte alls kul! Jag får nog kila hem till päronen och leka med era barn istället.

    SvaraRadera
  2. Det hade tjejerna älskat! :)

    SvaraRadera
  3. Det låter härligt med en helg i Stockholm, ha det så skönt och njut av egentiden! Och hälsa förstås :-)

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica