Bloggar jag läser

04 mars 2011

Lugn och skön kväll

Ikväll är Jens och träffar kompisar och Jossan är på övernattningsparty. Kvar här hemma är jag och Johanna och hon sover sedan länge. Själv sitter jag i soffan och myser. Har tittat på ett par program på Svt play och nu bloggar jag, samtidigt som jag chattar med en kompis och jobbar lite med Kanel & Cayenne. Lite smått splittrat! :)

Är så där härligt trött och mosig, borde väl gå och lägga mig men njuter av stunden. Faktiskt riktigt skönt att bara behöva rå om sig själv. Det är så himla sällan jag är hemma själv, händer nästan aldrig. Nu är jag ju inte helt själv, men ändå. Hitills har hon faktiskt sovit lugnt och bra, hoppas det håller i sig. I morgon ska vi hämta Jossan redan klockan 9 eftersom hon ska till stallet, och då ska det finnas en lunchlåda till henne. Stora tjejen! :)

Övriga planer för helgen är att ta tag i städning i morgon. Det behövs. Om man säger så. På söndag har jag funderingar på att vi ska gå på Hem & Villa mässan och Skånska Trädgårdar som hålls samtidigt i Malmö. Det hade varit kul! Men vi får väl se.

Hoppas att ni alla också har en mysig kväll! Kram på er alla fina!

1 kommentar:

  1. Låter som en mysig helg tycker jag:))ha en riktigt mysig helg(kul att gå på mässa:))kram

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica