Bloggar jag läser

01 mars 2011

Hemmadag

Idag har jag jobbat hemifrån eftersom Jossan är krasslig. Hon har haft lite feber men mest känner hon sig hängig och tjock i halsen. Vi har hängt i varsin soffa framför tv:n och kollat på lite olika program och haft riktigt mysigt! Hon är en så himla go tjej och hon har så många finurliga tankar, för att inte tala om vilken humor hon besitter - som jag skrattar åt henne! :)

Lillsyrran har varit på dagis idag och faktiskt så verkar hostmedicinen hjälpa. Inte vet jag om det bara är så att hostan faktiskt börjar ge med sig, eller om hostmedicinen började hjälpa direkt - jag bryr mig inte. Bara hon - och vi - får sova! :)

Jens har ju varit en sväng i Stockholm, åkte igår och kom hem ikväll. Nu är han också krasslig, så han och Jossan får mysa hemma i morgon. Vilken skruttig familj jag har! :)

Nu är det dags för sängen även för mig. I morgon ska jag klippa mig och slinga håret. Det är verkligen hög tid för det och jag lääängtar så!

2 kommentarer:

  1. Ja det kan du verkligen behöva vännen, tid att bara rå om dig!!! Kram

    SvaraRadera
  2. Har precis insett att jag får avboka tiden eftersom jag inte får ihop logistiken nu när vi bara har en bil.... Jaja, då har jag det mysiga kvar att se fram emot. Positive thinking! ;)

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica