Bloggar jag läser

03 maj 2010

Vårruset 2010



Idag var det alltså dags, för Vårruset 2010! Jag undrar hur många gånger jag har varit med nu? Det är nog rätt så många. Jag tycker det är riktigt kul! Och varje år så förbannar jag mig själv för att jag inte tränat tillräckligt och så tänker jag, "nästa år, då ska jag vara vältränad"! :)

I år så förbannade jag mig inte för att jag inte tränat tillräckligt..... Jag bara konstaterade att jag inte tränat alls! Jag har inte sprungit ett steg sedan oktober förra året. Med andra ord, jag hade inga som helst krav på mig själv. Mitt mål var att jag skulle försöka springa så långt jag orkade och sedan acceptera att jag faktiskt - för första gången - skulle behöva gå!

Men - fatta vad förvånad jag blev när jag började springa, och det faktiskt kändes helt ok! Jag blev så glatt överraskad så jag bestämde mig direkt för att jag minsann skulle klara att springa hela vägen - och det gjorde jag! Ingen strålande tid precis, 34.04 ungefär.....men ändå! Nu är jag faktiskt taggad att fortsätta och komma igång med träningen ordentligt. Så nästa år - då ska jag vara vältränad! :)

Vi var som vanligt anmälda i ett lag eftersom man då får picknick och det är så mysigt att sitta och äta lite och prata efteråt. I år var det förutom jag, min mamma, min syster, Lina och Taina. Vi var en kort eftersom Nellie tyvärr är skadad. Det gick bra för de andra tjejerna också och jag är såå stolt över min mamma och min syster!! Min mamma sprang på precis under 30 minuter, det vill säga snabbare än jag! Och min grymma AllraKärasteSyster sprang på kanontiden 23:49!!

Det var kallt men mysigt att picknicka. Jag hade rumpvärmen på i bilen hela vägen hem, jag har duschat jättevarmt och nu dricker jag varmt te....trots detta så har jag nu fått ont i halsen! Typiskt.... Men men, jag ska snart gå och lägga mig och i morgon är allt säkert bättre igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica