500-600 Pangasiusfilé
1 purjolök
1 färsk röd chili
2 lime
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
2 tsk curry
1 burk kokosmjölk
1 msk thailändsk fisksås
Färsk koriander
Skär fisken i bitar. Skiva purjolök, chili och vitlök.
Riv skalet av limen och pressa ur saften.
Hetta upp olja i en låg, vid panna.
Rör ner curryn.
Tillsätt purjolöken, chilin, vitlöken och all lime (skal och saft).
Fräs 2 minuter.
Rör ner kokosmjölk och fisksås.
Låt koka upp.
Lägg ner fisken och låt sjuda i ca 8 minuter.
Smaka av med salt.
Garnera med korianer.
Det får testas! Jag är ju fiskätare numera. Idag åt jag panerad torsk och potatismos tills jag blev alldeles kräkig, så nu tar jag igen mig med kaffe och pepparkakor. =)
SvaraRaderaOj då! Vad duktig du är! :)
SvaraRaderaHur kom du på att äta panerad torsk med potatismos?
SvaraRaderaundrar
P
För att det är gott?!
SvaraRaderaPotatismos är bland det bästa som finns!