500-600 Pangasiusfilé
1 purjolök
1 färsk röd chili
2 lime
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
2 tsk curry
1 burk kokosmjölk
1 msk thailändsk fisksås
Färsk koriander
Skär fisken i bitar. Skiva purjolök, chili och vitlök.
Riv skalet av limen och pressa ur saften.
Hetta upp olja i en låg, vid panna.
Rör ner curryn.
Tillsätt purjolöken, chilin, vitlöken och all lime (skal och saft).
Fräs 2 minuter.
Rör ner kokosmjölk och fisksås.
Låt koka upp.
Lägg ner fisken och låt sjuda i ca 8 minuter.
Smaka av med salt.
Garnera med korianer.
4 kommentarer:
Det får testas! Jag är ju fiskätare numera. Idag åt jag panerad torsk och potatismos tills jag blev alldeles kräkig, så nu tar jag igen mig med kaffe och pepparkakor. =)
Oj då! Vad duktig du är! :)
Hur kom du på att äta panerad torsk med potatismos?
undrar
P
För att det är gott?!
Potatismos är bland det bästa som finns!
Skicka en kommentar