Bloggar jag läser

05 oktober 2009

Höst

Nu är det höst. Det är Oktober månad och då är det verkligen höst tycker jag. Inget mer barfota i skorna och det är ok att ta på sig varma ytterkläder. Jag har lite sådana där konstiga "regler" för mig själv...... På våren tycker jag definitivt att man börjar gå barfota i skorna i Maj, oavsett hur kallt det är. Likaså tycker jag det är ok att ta på sig strumporna igen i Oktober, tja.....egentligen i September också kanske men jag vill gärna hålla kvar sommaren så länge som möjligt. Men stövlar är det i alla fall inte tillåtet att börja använda förrän i Oktober, där går gränsen! Förstår inte de som börjar använda dem redan i Augusti!! Sedan ska man ju gå runt i de där stövlarna hela långa vintern, ibland ända till April! :)

Men nu är det höst och då brukar jag drömma om vinterjackor. Hade velat ha en riktigt varm i år....och en ny kappa hade inte heller varit fel. Jag vet inte varför, men min garderob innehåller extremt lite jackor och har alltid gjort det......  Nu köpte jag ju faktiskt en ny jacka/kappa (lite mittemellan) förra hösten som var väldigt vid (A-linje formad) för att jag skulle kunna ha den under graviditeten. Det var liksom tvunget, fick inte plats med magen i min andra! Och den är ju fortfarande fin, ska bara lämna den på kemtvätt så blir den fräsch igen - men man kan ju alltid önska! En kappa med färg hade varit kul! En som lyser upp i höstmörkret!

Denna är fin tycker jag, den kommer från H&M. Det är så himla fräscht med vitt, men kanske inte den mest praktiska kappan för en småbarnsförälder....


Denna rosa parkasen från Odd Molly ser varm och skön ut! Och så är den ju rosa! :)

Ytterligare en rosa från Odd Molly! Jätte-söta detaljer! Vågar inte ens tänka på vad den kostar...

En riktigt knalligt rosa från La Redoute!

Och en mer mörkt rosa från H&M, jätte-fin tycker jag.

5 kommentarer:

  1. Hahaha, du är så rosa du syrran! Kändes rätt med dina rosa kashmirvantar.

    SvaraRadera
  2. Hihihi! Jag vet! De var super-fina! Men jag har även sett en marinblå kappa, som jag inte hittar på bild. Och till den hade de faktiskt passat ännu bättre! :)

    SvaraRadera
  3. Superfina allihop.

    Ett litet tips är att campadre.se startade Odd Molly-utförsäljning idag. De har två kappor ute men de går åt fort.

    SvaraRadera
  4. Hej Pingla,
    Tack för tipset! Jätte-kul site med massor av fint.
    Har lämnat en kommentar hos dig också.

    SvaraRadera
  5. mycket intiresno, tack

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica