![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCBzNDhSuAvF7BZAYZYBp094tOMDX6mFycCwAZFeWsUmMjMWTQlSpzYYWTnYmapogcQ68qTKnQGwi35_rFbap3UgHgOOnDFuCCokJG4Gus2Hdrm7bX-DOCaTsNPelbxbie77k0_AlQ5KxR/s280/Herb+savor.jpg)
Foto lånat från Hus &Hem.
Det här är en Herb-savor. Den är ett smart sätt att hålla örtkryddorna i fräscha i veckor, istället för som nu då de dör mer eller mindre direkt. Här hos mig gör de det i alla fall.
Man stänker vatten på bladen, placerar örtplantan i behållaren, stänger locket, fyller på med vatten och förvarar i kyskåp.
Smart va?!
Finns hos Cervera och Designtorget.
Alltså vad gör du med dina örter? Jag har haft superfin mynta nu i hm... 3 veckor exakt och den är som ny. =) Och timjan i 1 vecka. =)
SvaraRaderaJajaja.....hos mig dör de på ett par dagar..... Jag har verkligen inga gröna fingrar.....suck....
SvaraRaderaJodå, du måste bara göra helt fel! =D Sätt dem i en tallrik med vatten när de börjar se lite tråkiga ut och sedan dricker de och blir glada, inte svårare än så!
SvaraRadera