Bloggar jag läser

08 oktober 2009

Fräscha örter

Foto lånat från Hus &Hem.

Det här är en Herb-savor. Den är ett smart sätt att hålla örtkryddorna i fräscha i veckor, istället för som nu då de dör mer eller mindre direkt. Här hos mig gör de det i alla fall. 

Man stänker vatten på bladen, placerar örtplantan i  behållaren, stänger locket, fyller på med vatten och förvarar i kyskåp. 
Smart va?!

Finns hos Cervera och Designtorget.

3 kommentarer:

  1. Alltså vad gör du med dina örter? Jag har haft superfin mynta nu i hm... 3 veckor exakt och den är som ny. =) Och timjan i 1 vecka. =)

    SvaraRadera
  2. Jajaja.....hos mig dör de på ett par dagar..... Jag har verkligen inga gröna fingrar.....suck....

    SvaraRadera
  3. Jodå, du måste bara göra helt fel! =D Sätt dem i en tallrik med vatten när de börjar se lite tråkiga ut och sedan dricker de och blir glada, inte svårare än så!

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica