Bloggar jag läser

11 augusti 2009

Träning och sånt

Igår sprang jag för första gången på ett tag, och ojojoj vad jobbigt det var! Vet inte om jag sprang fortare än vad jag brukar eller vad det var, för jag blev extra trött. Samma runda som vanligt var det.... I natt har jag haft rätt ont i benen, eller ont och ont......snarare så har det varit spring i dem, så som det kan bli när man tagit ut sig rejält. Jag vaknade i alla fall flera gånger av att det "gjorde ont".

I dag ville jag ut igen fast på powerwalk, ville få bort allt spring i benen! Så jag och Jens gick en lång runda medan Jossan var på ridläger. Det blev nästan 8 km och det tog 1,5 timme, vi gick bort till slingorna i skogen i Järavallen. Jätte-fint! Jag har bara varit där en gång tidigare och det var för mer eller mindre exakt 9 år sedan, Jossan låg nämligen i liggvagn och måste ha varit ungefär lika gammal som Johanna är nu.

"Springet" är nog borta nu, men åhhh vad trött jag är i benen....och kroppen! Men det är en skön trötthet, känner mig mycket nöjd!

OCH ännu nöjdare över att vågen har stått precis under en viktig gräns i tre dagar nu! Nu har jag tappat 16 kg och det 4 kvar! Tjoohooo! :)

2 kommentarer:

  1. Gud vad du är duktig!! Som du tränar! Själv har jag bara lagt ner, nåja... lär iaf bli en hel del knatande i Skottland, så får jag väl ta tag i det igen när vi kommer hem!

    SvaraRadera
  2. Du är inte i lika akut behov av träning som jag, så det är inte hela världen! Som du skriver, ni kommer att röra en hel del på er när ni är där.....men å andra sidan är det semester så tänk ni mer på att ha det så kul och skönt som möjligt. Träningen finns här och väntar när du är tillbaka!

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica