02 augusti 2009

Pumphuset

I kväll har vi varit och ätit på restaurang Pumphuset som ligger i Borstahusen utanför Landskrona. Vi var där tillsammans med Jens syster och hennes familj och vi hade super-mysigt! De är så himla gulliga och jag trivs superbra tillsammans med dem. Jag riktigt njöt av att sitta där och äta gott, dricka gott, prata och se våra barn ha det kul ihop! Åhhh, ibland är livet bara så himla bra!!

Jag tycker mycket om Pumphuset! Det ligger i det väldigt mysiga Borstahusen och har en vidunderlig utsikt över Ven och sundet. Själva restaurangen är öppen, ljus och väldigt fint inredd, väldigt lagom. Det är fint, men inte för fint utan man känner sig bekväm och väldigt välkommen. Personalen är väldigt trevliga och maten är kanon! Det enda som inte står sig är kaffet.....det är automatkaffe vilket förvånar väldigt när allt annat är så himla bra...! 

Där är bra plats för barnvagnen och inte en enda gång har jag kännt att den varit i vägen. De är allmänt gulliga mot barnen och det finns en lekplats i närheten vilket också är ett plus. Att man sedan kan sitta ute eller inne och ha denna vackra utsikt över havet är ju inte heller fel!

Så, högsta betyg och stor tumme upp för Pumphuset! 





Inga kommentarer: