Bloggar jag läser

09 augusti 2009

90-års kalas

Idag har vi varit på Jens farmors 90-års kalas på Örenäs slott. Det var trevligt och miljön där är jätte-fin! Slottet ligger nere vid havet och man har utsikt över sundet och Ven genom slottsparken. Vi har varit där en gång tidigare på ett bröllop, det måste ha varit för ungefär 5-6 år sedan. Tiden går fort...

Det var ett lyckat kalas, jätte-god mat och jag fuskade med en liten bit chokladmoussetårta som var helt ljuvlig! Det har varit en del fusk nu, inte så mycket egentligen men ändå.....får bli lite mer ordning och reda efter semestern (Jens semester då alltså....). För att gottgöra detta fusk så gick jag och Jens en powerwalk på kvällen i en timme och det var skönt! Jossan slappade hemma med dataspel och TV. 

Hon och Jens hade en underbar morgon nere i Barsebäcks hamn med krabbfiske (de fick två stycken) och frukost på bryggan, och så ett dopp såklart. På väg ut på badbryggan så mötte de två minkar (eller kanske illrar...) som var på väg upp från vattnet på trappan och som sedan gick upp på bryggan och försvann in bland stenarna! Kul!

I morgon börjar Jossans ridläger och det varar till på onsdag, hon ser fram emot det super-mycket! Hoppas det blir bra! Själv tänkte jag trädgårdsfixa lite, det är i alla fall planen! Jens ska nog gå loss med sågen tror jag, det är alltid lika spännande! Alltid försvinner det något träd eller så....!

3 kommentarer:

  1. På tal om bröllop, Rix FM-baronen är visst släkt med Sofia så han var där i lördags. Var inte du på någon fest/bröllop dylikt med honom eller var det rent av så att du kände honom?

    SvaraRadera
  2. Insåg efter lite funderande att det väl var herr Ollhage du hade koll på istället? Inte lätt att hålla ordning på dessa radiosnackare!

    SvaraRadera
  3. Baronen känner varken jag eller någon jag känner, vad jag vet. Däremot är en av mina fd kollegor nära vän med Ollhage och jag har varit på en fest som de hade i Lund. Så lite koll har du!! Det hade jag själv glömt! :)

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica