02 juli 2009

Tidig morgon

Klockan är kvart över fem på morgonen, har varit uppe sedan en timme. Johanna var hungrig så det var bara att stiga upp, men även om det var tungt så var det positivt eftersom hon inte ätit sedan tio-tiden på kvällen. Det vill säga hon sov i ungefär 6 timmar i sträck, vilket ju faktiskt är helt ok. Hade ju gärna sett att det förlängdes lite.....fyra på morgonen är lite väl tidigt för mig, det får ju nästan anses som natt.

Nu har hon ätit och ligger i sitt babygym och jollrar, jag försöker köra med uttröttningsmetoden för att hon ska somna igen - och därmed att jag också får somna igen. Vill verkligen sova nu...trött. Känner mig just nu ganska så mör faktiskt, sömnig och väldigt trött i kroppen. Har lite träningsvärk sedan min första (om än så korta) joggingtur härom dagen, och så går jag faktiskt konsekvent en timmes powerwalk om dagen nu. Men men, jag vet att om jag får ett par timmars sömn till så är jag fit for fight igen.

Jag hoppas på ytterligare en fin dag. Jag hoppas att Josefine känner sig friskare idag så att hon kan få njuta lite av sommaren igen. Det tror jag nog att hon kommer att göra, hon hade ingen feber igår. Jag hoppas också att det kan bli en dag då hon och jag gör något mysigt ihop, som att kanske plantera ut hennes små tomatplantor, pyssla lite eller bara allmänt mysa. 

När man sitter såhär, alldeles ensam uppe i ett tyst hus (förutom lite bebisjoller från babygymmet!) och tittar ut på solen som går upp och på den glittrande daggen i gräset så vandrar tankarna iväg både hit och dit. De tänker på hus, på trädgård och hur man vill fixa och förändra där. De vandrar till allt pyssel jag vill göra och på de pengar som krävs för detta. De vandrar mycket runt ämnet "vad ska jag bli när jag blir stor", vad är "min grej".....så sugen på att starta upp något eget. Men vad och vågar man....?

Således en ganska mysig start på dagen....men som sagt, lite väl tidigt ändå!

2 kommentarer:

Kim sa...

Du får ju inte slöa till, bra att Johanna kör lite med dig. ;) Bra förresten att du har träningsvärk, alltid skönt eftersom det mer känns som om det gett något då. =)

Jennica... sa...

Ja, just nu känns det verkligen som om mina powerwalks och min lilla joggingtur har gett något! Är som sagt helt stum och tung i benen......