Bloggar jag läser

04 juni 2009

Vilken dag

Igår tog min nästkusin studenten och vi var i Malmö på studentfest! Det var mycket trevligt och vi firade Philip i partytält i deras trädgård med super-god buffé, bra tal, solosång, tre versioner av studentsången, fin tårta och till och med magdans! Det är en kul och lite galen del av släkten, på ett alldeles väldigt positivt sätt! :)

Till den goda maten drack jag ett (obs! 1) glas rödvin, visserligen ett väldigt fullt glas - men dock ett (1) glas! Idag är jag bakis...... Visst, har inte druckit på 9 månader och bara ett par glas vin sedan Johanna föddes.....men bakis, på ett glas vin! Å andra sidan har det ju hänt förr, utan graviditetsuppehåll. Jag och rödvin är tyvärr inte alls kompisar....synd, för det är hemskt gott.

Var uppe vid halv sex och matade Johanna och kände direkt igen huvudvärken, illamåendet och den hemska känsla som man får i kroppen då man är bakis. Lyckades somna om men mådde likadant när jag gick upp igen vid sju-tiden för att hjälpa Jossan iväg till skolan. 

Nu - klockan kvart i två - efter att ha legat i soffan under filt och sovit hela förmiddagen och enbart gjort uppehåll för att ge Johanna mat så känns det lite bättre, men bara lite..... Tror att jag och rödvin får ge upp vår bekantskap, just nu känns det i alla fall inte alls lockande att odla denna bekantskap mer......


4 kommentarer:

  1. Det är världens roligaste släkt den där toksläkten! =D Du är dock alldeles knasig med ditt rödvinsdrickande... du borde verkligen prova de där vinerna som finns utan det där ämnet som många mår dåligt av.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag får väl ge det en chans till. Får prata med dem på Systemet och se om de kan råda mig.

    SvaraRadera
  3. Det är annars bra att det går alldeles utmärkt att dricka GT till allt :D

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jo, i och för sig....det har vi ju provat förr med ganska lyckat resultat! :)

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica