Bloggar jag läser

11 juni 2009

Lugnt!

Förutom att göra detta till en mysig dag för Josefine så var mitt enda andra mission att ta det lugnt. Efter de senaste dagarna som inte varit så lugna så tyckte jag att jag behövde det. Det började super-bra med mysigaste födelsedagsmorgonen och fortsatte efter att jag kört Jossan till skolan. 

Jag badade Johanna och vi hade mysigt i badrummet en lång stund, hon älskar verkligen att bada. Bara ligger helt stilla och ler! :) När jag virat in henne i handduken så knackade det på dörren, på "stora ingången" vilket ingen vi känner gör så jag undrade vem det var. Sotaren!! Jag blev något förvånad eftersom jag inte sett någon lapp i brevlådan, men det gick ju bra ändå. Fick fixa fram tidningspapper, visa honom vart han kunde hitta en stege och sådär. Mitt i detta så knackar det på andra dörren och där stod min granne med en väninna. De undrade om jag hade en liten kaninbur eftersom de sett en tamkanin vid sjöarna och de ville ta hand om den. Så jag fick ut i garaget och leta upp vår transportbur och lägga lite mat och så i den.

Givetvis så började Johanna skrika och jag kunde bara skratta åt att det verkar vara omöjligt att få en lugn stund! Men när alla gått så somnade den nybadade gosungen och jag satte mig ner vid datorn och här sitter jag än. Har gjort uppehåll för att ge Johanna mat och mysa med henne en stund, men nu sitter jag här igen och bloggar och äter jordgubbar och tycker att tillvaron är sådär lugn och skön som den ska vara! :)

Ska fortsätta mysa runt här nu, med lite nyttigare aktiviteter som dammsugning och tvättning. Men det är helt ok, skönt att fixa och dona här hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica