03 juni 2009

Besök på jobbet

Idag har jag varit på jobbet och hälsat på! Det var jätte-mysigt att träffa mina arbetskompisar igen! Saknar ju inte jobbet det allra minsta, men jag har så himla goa arbetskompisar och de saknar jag. Mycket kan man säga om mitt jobb, strul och annat, men goa "jobbisar" har jag! Stannade på lunch och en kaffe i solen, mys-pys! Fick fina presenter - kläder till Johanna, en bok till mig och en till Josefine. Sedan var jag en sväng över på min gamla arbetsplats som ju ligger på andra sidan gatan och där träffade jag också en massa folk som det var kul att prata med. Framför allt så träffade jag både Sara och Annika! Men så himla mysigt att träffa alla!

Väl hemma så blev det mysig middag i uterummet, och sedan en timmes powerwalk - utan vagn denna gången. Man kan gå på mycker mer om man inte har vagnen, kan ta ut stegen mer utan att slå i vagnen. Ingen modern joggingvagn precis! Som avslutning på kvällen så gjorde jag ett kort till en present, vi ska på student i morgon. Det är min nästkusin som tar studenten i Malmö.

Nu är klockan alldeles för mycket, hela huset är tyst och alla sover. Det ska jag också göra nu - sov gott på er allihop!

1 kommentar:

Kim sa...

Det är tur att det är mycket födelsedagar, studenter och mors dagar nu så att du kan göra fina kort! :)