07 juni 2009

Årets första!

Idag åt vi sommarens första jordgubbar - svenska såklart! Gud så himla gott!! Två liter satte vi i oss jag och Jens, vår tosiga dotter tycker ju inte om jordgubbar. Den stora alltså.....den lilla hade nog gärna ätit det för hon har blivit värsta matvraket! :)

Vi har utökat hennes matdos och hon suger i sig som om hon aldrig fått mat förr. Idag har hon verkligen krävt mat var tredje timme, vare sig mer eller mindre. Hon har varit ganska tydlig om man säger så, vrålat på ett sätt hon aldrig gjort tidigare. Kanske växer hon extra mycket just nu.




Det har varit en ganska så konstig dag i dag för övrigt. Jens har ju såklart mest legat och vilat sig, han mår bättre men har fortfarande ont när han rör sig. Jossan sov över hos en kompis från igår och idag har hon lekt med Moa hela dagen. Själv har jag dragits med en grym huvudvärk hela dagen som vägrar ge med sig. Har sovit en hel del också, känner mig helt slut. Kan nog bero på att jag ätit dåligt de senaste dagarna, har liksom inte varit så mycket fokus på det. Har mest varit orolig för Jense och sedan har jag tagit hand om tjejerna.

I morgon är det ny vecka igen, det är skolavslutningsvecka och Jossans födelsedag på torsdag. Nu börjar sommaren! Hoppas vädret är med på det också.

2 kommentarer:

Kim sa...

1 liter var?! Jeez! =D

Jennica... sa...

Jamen det är ju så mumsigt!!! :)
Och nyttigt....!