Bloggar jag läser

14 maj 2009

Matthew Williamson för H&M

Min Allra Käraste Syster ringde mig i förmiddags och undrade om hon skulle försöka få tag i några plagg från Matthew Williamson kollektionen till mig. Hon tänkte kolla om hon fick tag i något på nätet medan jag var på Babycafé. Och självklart fick hon det, men med tanke på att allt försvinner direkt hade jag inga större förhoppningar.

Men - hon hade lyckats beställa......från Österrike! :) Nu ska de bara fatta att de ska skicka det till Sverige, hoppas det fungerar. Dessa saker fick hon tag i:





Hon hade försökt få tag i mig för att kolla vilken storlek jag ville ha. Jag har ju inte riktigt min vanliga storlek nu.....om man säger så. Men eftersom jag inte hörde när hon ringde så beställde hon i den storleken som hon trodde att jag ville ha.....sen. Så nu har jag motivation till att gå ner i vikt! :)

TACK söta goa syrran!!

Sedan åkte jag faktiskt in på Center Syd och kollade där - och de hade också kvar. Bland annat glasögonen som jag tyckte såg häftiga ut. Och en bikini.....men just nu kan jag inte ens tänka mig själv i en bikini..... Men men, är inte vid så stadd kassa just nu så jag nöjer mig med det som Kim beställde. Men det var kul att ha sett sakerna!

4 kommentarer:

  1. Hurra för mig! =) Vad gör man inte för storasyrran?!

    SvaraRadera
  2. Men va fasen! Fråga din kära sambo då!! Klart jag kan få loss pengar till en bikini och solglas!! Kör och köp med dig!

    SvaraRadera
  3. Tänk vad alla är snälla och gulliga! ;)

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica