Bloggar jag läser

10 maj 2009

Helgens bravader!

Det har varit fullt upp hela helgen, men det har också varit en jätte-mysig helg med massor med fix och trix!
I lördags så hade vi städdag med samfälligheten i vårt område. Vi röjer, krattar, gör fint på området, på lekplatsen, planterar nya blommor och en massa annat. Det är faktiskt ganska mysigt. Flera trevliga människor och så var det ju fint väder plus att det gick rätt så fort!

Jens började på att gräva ut för vårt nya trädgårdsland. Vi ska ha sk pallkragar som vi ska så i. Det är typ lådor som man sår i, alltså inte i själva marken. Detta gör att man inte får lika mycket ogräs, och så kan man få det riktigt fint runt omkring. Jag ska ta foton på det när det är klart så ni får se!

Medan Jens grävde var jag med Joss på ridning. Efter ridningen var det bara snabbt hem och duscha och sedan hämta upp Jossans bästis Moa och köra dem till Lund. De skulle gå på bio, "Hanna Montana - the movie". Och störst av allt - de skulle gå själva!! Vi var i god tid i Lund och tur var det eftersom stan omringades av löpare, det var nämligen stort motionslopp på gång. Det är inte helt lätt att köra i denna enkelriktade stad i vanliga fall och nu blev det mer eller mindre omöjligt. När vi väl fått parkerat bilen så skyndade vi genom stan. Jag sa till tjejerna att tänk om vi skulle se Nellie komma springande, eftersom hon skulle vara med i loppet. Och tror ni inte att just då passerar hon oss, så vi fick hejat lite på henne också!! Sanslöst!! Och vi hann i tid till bion, vi hann till och med köpa en massa popcorn och dricka. 

Medan tjejerna var på bio så traskade jag runt lite på stan. Tittade i skyltfönster och njöt i det fina vädret. Sedan blev Johanna hungrig och satte igång att gråta - då upptäckte jag att jag åkt iväg utan någon napp......väldigt orutinerat! Så med en gallskrikande bebis sprang jag in på apoteket och köpte en napp.......man kan säga att de log lite åt mig! :)

Sedan, med en något lugnare bebis, så gick jag in på McDonalds och lånade en microvågsugn och värmde välling. Första gången som vi åt "på stan"! Det gick bra och inga pinsamma kräkningar! :)

På kvällen sov Moa över och vi mös med god mat och Robinson!

Idag har det varit hemma-fix hela dagen! Jossan har lekt med Rebecca, Jens grävde färdigt landet och jag gjorde ordning i uterummet. Tömde allting och satte ut det på gräsmattan, sopade och torkade golv och väggar, tvättade fönstren, tvättade utemöblerna och alla andra grejor. Nu står allt på plats igen och det känns så fint och fräscht! Nu är det bara det roliga kvar - att fixa fint med blommor och växter!!

Nu sover Jens och jag sitter och väntar på att Johanna ska vakna inför sista matningen inför natten. Jag är såå trött i hela kroppen, det var rena rama träningspasset att röja i uterummet!!
Sitter och tittar på tv, ganska så mysigt faktiskt! Hoppas på en bra natt med i alla fall några timmars sömn, det har varit några jobbiga nätter nu.....håll tummarna!

4 kommentarer:

  1. Låter som en bra helg det där! Hoppas nu att du såg att det var jag som skrev i förra inlägget och inte Lina. Stackars Lina som får stå ut med skämsig Kim! :)

    SvaraRadera
  2. Lotta(svärmor)11 maj 2009 kl. 10:08

    Vad flitiga ni är. Fulla av energi..!

    SvaraRadera
  3. Oj, oj, oj vad ni har jobbat! Vi har också jobbat med att ta bort all murgröna på baksidan. Det är ett långtidsarbete.
    Tack för senast. Mysigt!

    SvaraRadera
  4. Kim & Lina: Ni får helt enkelt komma hit och äta lite kladdkaka båda två en dag! :)

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica