Bloggar jag läser

08 november 2007

Köket - Golv

De utlovade bilderna på köket kommer.....det har framkommit klagomål...ska försöka få ut dem i kväll eller i morgon.

Status just nu är att golvläggaren har slipat golvet i hallen och köket. Oj oj oj! vad det dammade. Vi hade täckt över med plast i dörröppningen från hallen och även den stora öppningen in mot vardagsrummet, men det hjälpte inte så mycket. Hela vardagsrummet var täckt av slipdamm. Det låg tidningar på bordet och man såg inte texten på dem, så mycket damm var det. Inte fullt lika mycket, men ändå en hel del damm på hela nedanvåningen. Det hade till och med kommit damm upp på ovanvåningen, ett tunnt lager damm överallt.... Så det har blivit till att dammsuga och damma, men det får man nog göra i omgångar allt eftersom det lägger sig. Just nu far det nog runt en del i luften. Luftvärmepumpen hjälper inte till om man säger så......

Igår kom elektrikern och la ut golvvärmen och idag så kommer "golvgubbarna" igen och ska flyta golvet. Det innebär att de sprutar ut flytspackel över hela golvet för att det ska bli jämnt. Sedan får vi inte gå på det på några dagar. Jag tror att vi kanske får gå på det efter 1 dag, men de kan inte komma och lägga klinker förrän efter 3 dagar.

Nästa vecka väntar mer elektrikerjobb, gips ska upp på väggar och tak samt klinkern ska läggas. Vi får vårt kök levererat nästa vecka också. Jag och Jens ska bygga ihop stommarna och sedan ska snickaren sätta upp dem när det blir dags för det. Väldigt trista att skruva ihop stommar, men vi sparar mycket pengar på att göra den biten själv. Det är ju inte så svårt heller, så det ska vi väl klara av! :)

1 kommentar:

  1. Klagomål och klagomål, nyfikenhet och ivrighet kallar jag det! =D

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica