Bloggar jag läser

12 november 2007

DJ Tiesto på Parken i Köpenhamn

En DJ. Techno. Tusentals blinkande lampor. Lasershow. Ca 25.000 dansande personer i publiken. I 6 timmar.

Helt galet, men himla kul!!!

Jag lyssnar aldrig på techno- eller house- musik. Jag tycker egentligen inte om det så värst. Men som så mycket annat så var det en helt annan grej att vara med om det "live"!

Vi träffade Jens kompis Menno och hans fru Ieva hemma hos dem i Köpenhamn och så gick vi tillsammans till restaurangen, där vi skulle träffa Mennos kompisar. Efter en god middag så tog vi oss till Parken - vi och en MASSA andra!!

Så drog det igång - och sedan dansade vi i ungefär 4,5 timme! Orutinerad som jag är vid denna typen av konserter/fester så hade jag högklackat på mig....och oj! och aj! vad jag fick sona för det!! Efter 4,5 timme så hade jag så ont att jag trodde jag skulle lägga mig ner på golvet och börja storgråta! Men det var för mycket folk och för mycket spilld öl på golvet för att det skulle vara aktuellt.... :)

Så, vi gick hem till Menno och Ieva. Såååå skönt att få av sig ankelbootsen!!! Kunde knappt gå, mina trampdynor är helt förstörda! Jag kan tala om att det var ren tortyr att ta på dem igen dagen efter när vi skulle åka hem!

En rolig och definitivt annorlunda lördag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica