08 augusti 2007

Sista semesterdagen!!


Idag var det den sista semesterdagen! I morgon börjar allvaret igen....eller sådär i alla fall. Jag är faktiskt ledig på måndag och tisdag också, så man kan faktiskt säga att allvaret börjar på onsdag i nästa vecka. Men i morgon så mjukstartar jag i alla fall.

Det känns faktiskt helt ok. Jag har haft en riktigt bra semester! Vi hade underbara veckor på Naxos (bilder kommer, jag lovar!!!) och sedan hade vi en härlig mini-semester i Gottskär på västkusten (bilder kommer därifrån med). De senaste dagarna har ju faktiskt bjudit på sol här hemma också, så det har känts som riktig sommar. En härlig avslutning!

Just nu är Jossan hos Frank och Lotta i Staffanstorp. Hon ska vara där i morgon och på fredag ska hon vara hos Lagercrantzarna. Skönt för henne att slippa fritids in i det längsta. Jens, han är på Lilla Torg och träffar gamla arbetskamrater - och jag, jag sitter här och försöker få fart på bloggen igen! Annars hade jag väl ägnat halva arbetsdagen imorgon åt det - och fy fy fy! det får man inte! :)

Inga kommentarer: