06 juli 2011

Dagens finaste komplimang

Ikväll har jag varit på sommarens första Friskis & Svettis pass! Som jag skrev om häromdagen så är det ju dags för sommarens utomhus gympa nu. Fast idag var utegympan inomhus! :)

Jag var där med min svärmor, jättekul att få sällskap! Det blev ett svettigt, jobbigt pass, det var ju ett tag sedan jag var med på gruppträning nu. Närmare bestämt ett år sedan, det vill säga förra sommaren då jag körde ett par utepass!

Ikväll var det min kompis Malin som höll i passet, och det gjorde hon jättebra! Ett kul och inspirerande pass med bra musik. Ikväll hade hon sällskap av sin son, Simon, som jag har för mig är runt 7 år. Han satt och tittade på medan vi "tanter" gympade och flängde runt!

När jag kom hem så fick jag ett mail av Malin, som jag inte kan låta bli att visa för er. För det var nämligen en av de finaste komplimanger jag fått på mycket länge - och jag fick den av Simon!

På väg hem i bilen. "Mamma, jag tycker att du är så duktig när du jympar i mitten. Men vet du, hon som vi känner hon var också jättebra" På vilket sätt då? "Hon gjorde liksom allt rätt och såg så bra ut" 

Vaaa?! Var det inte det sötaste ni hört? Jag blev såå glad! :) Tack snälla Simon!

5 kommentarer:

Ann-Charlotte sa...

Ur barnamun kommer sanningen. Underbart!

Kim sa...

Heja Acka! =D

Maria sa...

Klart du såg bra ut och klart att du gjorde allt rätt, heja! Jättegulligt sagt!

Maria sa...

Klart du såg bra ut och klart att du gjorde allt rätt, heja! Jättegulligt sagt!

Jennica... sa...

"Hon gjorde liksom allt rätt och såg så bra ut."

Jaaa, den kan jag leva på länge! :)