08 augusti 2009

Kvällsdopp

Det har ju varit alldeles underbart väder idag, så vi var bara tvungna att åka ner till Barsebäck och ta ett kvällsdopp. Liksom utnyttja dagen så länge det bara gick! Det är så underbart vackert där nere och vi drömde oss bort till att kunna bo där. Att bo vid havet är vår stora dröm!! Kanske kanske en dag.....

Det var kallt i vattnet tyckte jag.....badkrukan...... Men eftersom jag sagt i ett svagt ögonblick till Josefine att jag skulle bada, så kom jag inte undan. "Man får inte ljuga mamma!" Och nej, det får man ju inte....så det var bara att hoppa i. Och visst blev det lite bättre när man kommit i, men jag tyckte ändå att det var svalt....men jag är glad att jag gjorde det! Det kändes så himla fräscht efteråt!

Det var mycket folk där nere som promenerade, grillade vid stranden, åt glass och bara njöt i kvällssolen. Tänk att bo där, på "första parkett" mot havet. Sitta där med ett glas vin i handen bara 50 meter från havet och se solen gå ner!! Det är verkligen livskvalitet! Och där ligger ju några enormt fina hus!





När vi gick en sväng längs strandpromenaden så sa jag till Jens att man skulle "göra en Zlatan". Ni vet, knacka på i ett hus som man tycker är fint och erbjuda 30 miljoner! Så jag säger till Jens: "vi skulle göra en Zlatan". Då säger Josefine: "vem är Göran Zlatan?" Åhhh, vad vi skrattade!!! Dagens höjdarkommentar!!

När hon sedan förstod vad det innebar så skulle vi "göra en Zlatan" med allt möjligt! "Åhh, mamma, vilken söt hund! Kan vi inte göra en Zlatan och köpa den?!"

2 kommentarer:

Kim sa...

Hahahaha, Jossan är världens skönaste! Själv ville jag göra en Zlatan med Trollenäs igår. =D

Jennica... sa...

Jamen det hade väl varit nåt!!!