04 augusti 2009

Äntligen klara!

Nu är vi äntligen klara med vårt häckprojekt! Vi är helt slut båda två, men glada att det är klart. Det blev så fint! Vi har alltså breddat själva rabatten där häcken står, vi har rensat (vilket verkligen behövdes...), vi har lagt ner fiberduk och hällt på täckbark.

För att förstå vilket jobb detta har varit så ska man veta att vår häck är 85 meter lång och består av 246 plantor. Vi har alltså skurit till en hel massa fiberduk och skurit ut hål för alla dessa plantor! Det har dessutom gått åt 70 säckar täckbark, á 50 liter per säck! 

Nu sitter vi här och glor på varsin dator och orkar inte göra ett dugg mer idag! Som tur är har Jossan sin bästis här som ska sova över, så henne behöver vi inte tänka på. Däremot så tycker vår lilla tjej att vi är lite tråkiga....men å andra sidan så är hon ganska lättroad! :)

Hade jag orkat hade jag gått ut och tagit ett par bilder av vår vackra häck, men det gör jag inte! Det får bli i morgon! :)

4 kommentarer:

Kim sa...

Bra jobbat! Gött att ni fick det gjort. Ett "dåligt samvete" mindre. ;)

Jennica... sa...

Absolut! Det har varit ett riktigt dåligt samvete....nu känns det som om allt i trädgården har en chans att bli mycket finare! Så, vi är mycket nöjda!

Anonym sa...

Hej jennica! Jag har sett häcken "live" och sett vilket jobb ni gjort, massor av timmar, men WOW så fint det blev!!! Och jag tyckte faktiskt att det gick fort.
Superfint. Nu är det bara vi kvar som ska rensa i vår tujarabatt och klippa dom jämna så dom växer på bredden och blir täta och fina. Men det tar vi en annan dag.....Hoppas att alla som strosar förbi fokuserar på er fina rabatt istället. Ti-hi...Ha detså gott. Kram Christine

Jennica... sa...

Tack Christine! Ja, skönt att det är klart och vi tycker också det är så fint!
Ta ni tujorna en annan dag! Man ser faktiskt inte ogräset där speciellt mycket, jag har då aldrig tänkt på det! :)