12 maj 2009

Öppet Hus

Nu har jag och Johanna varit med Josefine på öppet hus på hennes skola. Det var redovisning av deras temaarbete. Jätte-kul att se vad de hade gjort! Och så mycket de har hunnit göra!
Vi minglade runt och tittade på teckningar, små egenhändigt gjorda böcker, tavlor av eget tillverkat papper, strumpdjur, stenfigurer, dinosaurielandskap, påsdjur, flaskdockor och en massa massa annat! Så himla mycket roligt de får göra! All heder och ära till dessa fantastiska lärare vi har!!

Det var även loppis där vi föräldrar har skänkt saker, det blev som en kläd-, leksaks och bokbytarloppis! Man fick betala det man tyckte att ens fynd var värt och alla pengar ska gå till en resa till Skånes Djurpark! Jag och Jossan fyndade böcker, hon köpte två hästböcker och Robinson Crusoe och jag köpte tre pocketböcker av Denise Rudberg. Rätt kul med den där Robinson Crusoe boken! Vi har pratat om varför tv-programmet Robinson heter just Robinson, och jag sa att vi skulle försöka låna en barnvariant av Robinson Crusoe på bibblan - och så hittade vi en på loppisen!

Nu snusar Johanna i sin vagn, Jossan slappar framför tv'n, Jens är nere vid havet och gör årets första kitesurfing försök. Själv sitter jag här och myser vid datorn, har lite funderingar på att plocka fram alla mina pysselsaker och göra lite kort. Men på ett sätt är jag så trött att jag bara vill lägga mig i tv-soffan. Vi får väl se vad det blir!

3 kommentarer:

Kim sa...

Nu ska det laddas laddas laddas. =) Päronen är hemma tidigt, så jag blir inte ensammern. Mycket bra! Missa inte att Lina svarade dig längre ner förresten. =D

Jennica... sa...

Har sett Linas svar! :)

Får väl se om jag lyckas hålla ögonen öppna och kolla på Malena.....just nu verkar det tämligen omöjligt!!

Jennica... sa...

Och nu har hon även fått ett svar! :)